ניתוח שבר בקרסול בפעם שנייה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

09/12/2019 | 17:45 | מאת: אביב

שלום לפני עשור שברתי את הקרסול הימני ( שבר בימלאולרי וובר C ) עברתי ניתוח ORIF לאיחוי השבר עם פלטינות וברגים צירפתי לך תצלום סיטי לאחר הניתוח הראשון לפני שבוע עברתי תאונה ושברתי את אותו הקרסול באותו המקום בדיוק כמו לפני עשור כרגע יש לי שלפוחיות רבות האם ניתן לנתח שוב למרות הפלטינות שנמצאות ברגלי כבר עשור? הרופא אמר שאין מנוס מלנתח בשל התזוזה בשבר מה דעתך? האם ניתן לנתח בשנית שבר שהיה מקובע בפלטינות? מה הסיכונים בניתוח כזה? אני מאוד חושש להסכים לניתוח זה ושמח לחוות דעתך בפרוצדורה במקרים כאלה.

שלום אביב! בהחלט ניתן לנתח שוב במידה ויש צורך בכך. הניתוח השני הוא כמובן יותר מורכב. ממליץ לך להתייעץ עם אורטופד כף רגל וקרסול על דרכי הטיפול האפשריות. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול