כאבים עזבים ברגליים ובכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

28/09/2019 | 09:06 | מאת: אנונימי

שלום, רוב הזמן אני סובל מכאבים עזים בחלק התחתון של הרכ גל מעבר לברך ובדגש על כפות הרגליים. כאבים שגוברים בעיקר באי תזוזה של הרגליים. והדבר מפריע ומשפיע אפילו בחוסר שינה. הדבר היחיד שעוזר לי בהקלת הכאב זה הליכות מעל לשעתיים או ספורט אינטנסיבי. במה יכול להיות העניין? התגלה לי הצטברות של מים בגוף ואני חושד שיכול להיות שזו הסיבה?

שלום רב! אני ממליץ לך לפנות קודם כל לבדיקת רופא נוירולוג , ייתכם ויש מקום לביצוע בדיקת EMG בברכת שנה טובה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול