שבר בפטישון ונקע בקרסול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

26/09/2019 | 17:03 | מאת: אילנית

לפני ארבע ימים נפצעתי בקרסול אחרי צילום הרופא אמר לי שיש לי נקע ושבר בפטישון. אך לא גיבסו לי את הרגל רק חבישה. הכאבים עדיין לא עברו למרות שנאמר לי שתוך כמה ימים הכאבים יחלפו ואוכל לדרוך על הרגל מה שאני עדיין לא מסוגלת. האם קיבלתי טיפול נכון

שלום אילנית! אני ממליץ לך לפנות ללא דיחוי לבדיקת ארוטופד כף רגל וקרסול להערכה חוזרת. סביר להניח שיש מקום לקיבוע הגפה ( גבס / מגף שברים וכו' ) בברכת שנה טובה

29/09/2019 | 11:52 | מאת: אילנית

קבעתי תור ביום הפציעה אך הבעייה שהתור שנקבע לי הוא לסוף אוקטובר כי אין תורים פנויים. האם ההמתנה לא תגרום לי נזק.

מנהלי פורום כף רגל וקרסול