כאבים הכרית הרגל וכאבים באצבעות

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

20/09/2019 | 04:25 | מאת: קרוליין

אני בחורה שסובלת מבלט דיסק בגב התחתון עכשיו אני עושה כבר חצי שנה פיזיטרופיה באופן פרטי לפני חודש הייתי אצל אורטפד שמומחה לגב הייתה לי השלכה לרגל ימין והרופא שבדק לי את הרגל אמרה יש החלמה ונתן לי כדורי בריכמין ל-20 ימים ואמר לקחת רק שלושה שבועות זהו לקחתי שלושה שבועות גם המטפל שלי אמר שיש שיפור אדיר התחלתי ללכת לאוטובוס אחרי הרבה זמן ובשבוע שעבר ביום חמישי בערב חטפתי כאבים הכרית של כף רגל וגם האצבעות כואבות לי אני לא יודעת מאיפה זה הגיע אין לי שמץ של מושג ועד עכשיו אני סובלת מכאבים היה יותר גרוע אני מורחת פרקסינדול ושמתי מדבקות של דרקון הן לא עוזרות ממה זה יכול לקרות אולי זה ממאמץ של הרגל שהרבה זמן לא הלכה אז ככה היא מגיבה

20/09/2019 | 04:29 | מאת: קרוליין

הכרית כמה זמן עד שהכאבים האלה עוברים או שזה קשור למחזור ?אני צריכה לדאוג אני עושה טיפולי פיזיותרפיה אבל המטפל שלי אמר רק בעוד שלושה שבועות מה אני עושה ?

שלום קרוליין! קשה להאמין שיש קשר למחזור, אלא אם כן את סובלת מבצקות הקשורות למחזור. בכל מקרה אני ממליץ לפנות לבדיקה לאורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול