קרסול שמאל לאחר פציעה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

05/09/2019 | 00:08 | מאת: סמי

האבחנה היא : מודגם שבר דחיסה קל באספקט האחורי של כיפת הטאלוס עם בצקת לשדית דיפוזית ניכרת בטאלוס במיוחד באספקט הלטרלי. מעט נוזל מודגם סביב גיד הטי פי. לאחר הזרקת גדוליניום נראת האדרה באיזורי הבצקת הלשדית בטאלוס כמו כן נראת האדרה של סינוביה במפרק הקרסול כמות קטנה של נוזל במפרק הקרסול.  רציתי לדעת מה חומרת הפציעה ? מהי תקופת ההחלמה? ומה הטיפול הטוב ביותר?

שלום סמי! נראה שמדובר בפגיעה משמעותית שתצריך קיבוע בגבס למשך כ 6 שבועות והמשך פיזיותרפיה. אני ממליץ לך לפנות להערכת אורטופד כף רגל וקרסול ללא דיחוי. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול