כאבים בכף הרגל- בעיקר ברגל ימין

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

30/08/2019 | 17:51 | מאת: דוד

שלום, אני בן 49, גבוה ורזה. בריא בדר"כ. יש לי עקב קצת בולט בשני כפות הרגליים. לפני שבוע קניתי נעלי ריצה חדשות. העקב שלהן נראה לי קשה מאוד אבל החלטתי לנסות. הלכתי איתן כ-45 דקות והיה לי מאוד לא נח, בעיקר ברגל ימין. מאז לא הלכתי איתן. כיומיים שלושה לא הרגשתי כלום וביממה האחרונה אני לפעמים מרגיש כאבים ברגל ימין בעיקר בחיבור של גיד אכילס עם הכף רגל עצמה, בעיקר כשאני עומד. וגם מדי פעם יש לי כאבים בכל הקרסול הימני וגם השמאלי. ממה זה בא ואיך אפשר לפתור את זה? תודה.

שלום דוד! קודם כל קרוב לוודאי שמדובר בתופעה חולפת הקשורה בנעל לא נוחה. במידה ותמשיך לסבול מכאבים / אי נוחות - פנה להערכת אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול