כאבים בכף רגל דקירות

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

15/08/2019 | 17:39 | מאת: אודל

שלום בת 29. בזמן ישיבה היום. שרגל ימנית מעל רגל שמאל התחילו לי דקירות בכף רגל (בצד של איפה שדורכים)המיקום הוא מתחת לאצבעות באמצע. איפה שיש קו כזה.דקירות באות והולכות ולאחר מכן כמו תחושה של זרמים.אציין שזאת הרגל הדומיננטית שלי אני עובדת הרבה זמן בישיבה במשרד ובדרך כלל בתנוחה של רגל על רגל. האם יש קשר בין הדברים? תודה

שלום אודל! קרןוב לוודאי מדובר באירוע חולף אשר קשור בלחץ על הרגל ( לחץ מקומי על עצב ) במידה ומיחושים יתמידו או יחזרו על עצמם יש לפנות לבדיקת אורטופד בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול