כף רגל שטוחה + foot drop

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

25/06/2019 | 13:33 | מאת: ברק

שלום, לפני כחצי שנה בערך איבחנו אצלי פלטפוס בכף רגלי השמלאית וגם פלטפוס קל בכף רגל הימנית. ניסיתי כל מיני סוגי מדרסים שלא באמת עזרו לבעיה וכל פעם הבעיה חזרה. בקרוב אני אמור לקבל מדרסים מיוחדים לפלטפוס אך אני לא בטוח אם זה יעזור. כי בנוסף, אני מרגיש צניחה בכף הרגל השמאלית, השאלה אם זה קשור אחד לשני בכלל ואיך ניתן לטפל בdrop foot?

שלום ברק! אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול. ייתכן ויש צורך בביצוע בדיקות דימות והמשך בירור. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול