שבר בפטישון לטרלי ברגל ימינית

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

11/06/2019 | 10:03 | מאת: חגי

ליפני 9 ימים נפלתי וסובבתי את הרגל בצילומים שעשו לי היה טעות בפיענוח ולא הבחנו שבר לאחר 8 ימים של כאבים עשו צילומים חוזרים וגילו שבר בפטישון לטרלי ברגל ימין שאלתי האים צריך גבס ? אים הצלחתי להיות בלי גבס 9 ימים אולי זה שאלה של זמן וזה יסתדר בגלל שקראתי שרופאים מסויימים לא ממליצים על גבס בכל המצבים

שלום חגי! בהחלט נדרש קיבוע קרסול ( גבס או מגף שברים ) רק אורטופד יכול להחליט על טיפול מתאים לך אישית. ( ויש גרומים מרובים בהם תלוי סוג הטיפול ) בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול