עזרה בפענוח mri קרסול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

13/05/2019 | 15:16 | מאת: meir

אני נכה צהל מזה 26 שנים לפניי כשש שנים עברתי ניתוח סוב טאלר ארטרודיסיס ללא הטבה בבדיקות שערכו לי נימצא נזק עצבי בנוסף הממצאים ב mri נימסר לי כי ישנו איחוי חלקי ולא מלא של המפרק בנוסף נזק ברצועות שלא היה לפניי הניתוח ובגידים אבקשך דר יקר להסביר לי את ממצאי בדיקת ההדמיה בלשון העם ולא במונחים רפואיים שאוכל להבין מה יש לי בקרסול בתודה והערכה מאיר מצרף פענוח mri מלפני חודש

שלום מאיר! איחוי חלקי פירושו שהניתוח של חבור מפרק תת טלרי לא הצליח במלואו. יש צורך לחזור להערכה מדוקדקת של אורטופד כף רגל וקרסול ולקבל המלצה על המשך הטיפול. בברכה

29/05/2019 | 05:09 | מאת: Meir

תודה רבה אם אפשר דוקטור להסביר לי את שאר הממצאים ולא רק על האיחויי .אם אפשר על הגידים והרצועות תודה מראש והערכה מאיר

מנהלי פורום כף רגל וקרסול