כאבים לאחר ניתוח שחזור רצועות

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

09/05/2019 | 22:50 | מאת: לירון

שלום, אני בת 17 ועברתי לפני 3 חודשים ניתוח לשחזור רצועות בקרסול. עד לפני 3 שבועות הכל היה בסדר וכאבים נורמליים וחזרתי לפעילות מהר מאוד. אבל בתקופה האחרונה אני סובלת מכאבים חזקים מאוד, כאבים חדים בלתי מוסברים ואני בקושי יכולה ללכת. אשמח לחוות ומה ניתן לעשות כדי להפחית בכאב? אדוויל ומשככי כאבים כמעט ולא עוזרים. תודה

שלום לירון! הייתי ממליץ לך קודם כל להפסיק הפעלה מאומצת של הרגל ולחזור לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול. כמובן ניתן לקחת בינתיים תרופה לשיכוך הכאב. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול