כאבים בכף רגל שמאל ומהברך למטה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

05/05/2019 | 14:12 | מאת: ורדית

שלום רב, אני עובדת בגן והתחילו לי כאבי גב תחתון לפני כחודשיים. לפני כש לושה שבועות קמתי עם כאבים מהברך למטה של רגל שמאל וכף רגל שמאל חצי רדומה עם נימלולים. התור לאורתופד נקבע רק לשבוע הבא אז פניתי לשלושה רופאי משפחה שבדקו אותי בלי לעשות צילום והחליטו שמדובר בדלקת שמוקרנת מהגב קיבלתי אתופן, זריקת וולטרן וטרמדקס. הכאבים עדיין ממשיכים אפילו שעוצמתם פחותה, במיוחד בזמן מנוחה ושאני קמה מהשינה. אני בלחץ שמדובר חלילה בגידול כי זה נמשך כבר הרבה זמן. יש לי תור שבוע הבא אבל עד אז יש איזה משהו שיכול להרגיע?

שלום ורדית! אני ממליץ לך לפנות לאורטופד מומחה לעמוד שדרה. התסמינים אופייניים לבעיה של הגב. סבירות לגידול בתור סיבה לכאבים היא נמוכה ביותר. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול