זרת כף הרגל פונה לצד של הנעל בזמן הליכה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

01/05/2019 | 19:44 | מאת: אסף

הזרת שלי לא נשארת ישרה בזמן הליכה וכתוצאה מכך יש לי כאבים בזרת בזמן הליכה ממושכת, גם כשאני עם נעליים רחבות אני מרגיש את הכאב. יש לציין שהזרת בשני כפות הרגליים פונה לכיוון חוץ אבל הכאבים הם רק בזרת שבכף רגל שמאל. מה ניתן לעשות בנושא?

שלום רב! צריך לבדוק את המצב לפעמים יש מקום להתערבות ניתוחית לתיקון העוות, בד"כ ניתן להסתפק במדרסים מותאמים בברכה

05/05/2019 | 21:36 | מאת: אסף

אני כרגע כבר עם מדרסים מותאמים אישית, איך אפשר לתקן את המדרס שהוא ימנע מהזרת שלי לפנות הצידה?

מנהלי פורום כף רגל וקרסול