תוצאות בדיקת MRI - כף רגל ימין

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

04/04/2019 | 21:37 | מאת: שי

שלום רב, לפני כארבעה שבועות שברתי את בוהן כף רגל ימין. לאחר צילום רנטגן האורטופד אמר לי שהשבר החלים. מכיוון שהכאב לא חלף נשלחתי לבדיקת MRI. ממצאים: מודגמת בצקת לישדית דיפוזית בלתי "אחידה בגלילים של הבוהן הגדולה וגם בראש עצם המסרק השנייה, ללא הדגמת קווי שבר." מלבד הנ"ל לא נמצאו ממצאים חריגים נוספים. אודה להסבר לגבי משמעות ממצא הבדיקה. תודה רבה

שלום שי! תוצאות MRI מדגימות חבלה בכף הרגל ללא עדות לשבר מלא בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול