דחוף - זיהום בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

29/03/2019 | 04:51 | מאת: גולן

שלום, לפני שבוע שמתי לב פתאום שיש נפיחות הכרית כף הרגל, ואני לא יכול לדרוך בכלל. הלכתי למרפאה - אני נמצא בברזיל ביישוב קטן די רחוק ממקום עירוני, קיבלתי להורדת הנפיחות, שבאמת עזר ליום יומיים, אבל אח''כ החל לחזור שוב הכאבים, כמעט ללא הפסקה. חזרתי שוב, קיבלתי הפעם גם אנטיביוטיקה ומשהו לערבים, ובינתיים הכל החל להאדים ולהצהיב, וכל יום זה מתנפח יותר. ללכת אני כבר בכלל לא יכול, חזרתי שוב למרפאה, ואמרו לי שאני חייב לחכות שבוע עד שאסיים את האנטיביוטיקה לפני שאפשר יהיה לדעת אם יש צורך לנקז או לא. אני לא ממש סומך עליהם, ומאד מפחד לנזק שאי אפשר יהיה לחזור ממנו. המקום הקרוב הגדול נמצא כמה שעות מפה, ואני מאוד מתלבט מה לעשות. אני מצרף תמונה של המצב העכשווי, יודע שזה די מסובך לחוות דעה מרחוק, אבל אין לי ממש שום אפשרות אחרת.אני כבר שבוע לא מתפקד, לא יכול לדרוך כמעט בכלל על הרגל, יש עכשיו נפיחות די גדולה, ואני די חושש... בתודה מראש, גולן

שלום גולן! אני ממליץ לך בהקדם האפשרי להגיע לבית חולים מסודר לביצוע בדיקות דם / צלומים והערכת אורטופד מומחה. לפי תיאורך יכול להיות שמדובר בזהום מסוכן !! בברכת החלמה מלאה ומהירה!

מנהלי פורום כף רגל וקרסול