כאבים בכרית כף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

25/02/2019 | 02:19 | מאת: רוני

אני במהלך טיול ארוך במזרח. לפני כ3 שבועות, החלו לי כאבים בכרית כף רגל שמאל בעת דריכה עליה. חשבתי שזה משהו רגיל וזה יעבור לבד אך זה לא עבר ואף החמיר. הכאב הוא ממש באמצע הכרית, ושמתי לב שהוא בעיקר בעת מתיחת האצבעות (כלומר בסוף הצעד...). האם יש לך רעיון מה זה ואיך בכלל אני יכולה להתחיל לטפל בזה כאשר אני נמצאת בהודו? תודה מראש

שלום רוני! קודם כל תנסה לשכב יום יומיים עם רגליים מורמות, ייתכן ומדובר בפגיעה בגלל הליכה מרובה ועומס יתר. במידה ואין שיפור - פנה להערכת אורטופד ( גם בהודו יש אורטופדים ) בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול