כאבים כרית כף הרגל כאילו דריכה על אבן

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

06/02/2019 | 20:19 | מאת: יואל

כאבים בכרית כף רגל ימני. ידנית נמצא: צוואר המסרק השני רגיש למימוש. תוצאות צילום רנטגן: מ/א orif בפטישון החיצוני. אין עדות לקו שבר. עיבוי פריוסטלי דיפוזי דיאפיזרי בעצמות מסרק. מה ניתן לעשות? תודה יואל

06/02/2019 | 20:26 | מאת: יואל

אשלים כי משנת 2004 שבר פטישון ימני, יש קיבוע פלטה וברגים ונותא שיתוק בעצב הפרונאלי העמוק. תודה, יואל

שלום רב! הממצאים יכולים להעיד על שבר מאמץ. אני ממליץ לך לפנות בהקדם לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול ולהמשיך בבירור על מנת לקבל טיפול נאות בברכה

10/02/2019 | 10:46 | מאת: יואל

תודה על התשובה. ביקרתי אצל אורטופד כף רגל וקרסול ועל אותם ממצאים אמר לחכות חודשיים ואם ימשיך לכאוב לעשות מיפוי עצמות? לא דיבר על שברי מאמץ. מה כדאי איפה לעשות? תודה, יואל

מנהלי פורום כף רגל וקרסול