כאבים מה לעשות

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

16/02/2017 | 16:58 | מאת: עומר

אובחנתי עם גנגליון בכף רגל שמאל שעה לפני הניתוח המנתח בדק עוד פעם תרגל וביטל תניתוח ודרש מ.ר.י קרסול בדחיפות יש תוצאות עדיין אין פענוח אמר שעל סמך המ.ר.י. זה יותר חמור אז כמה שאלות 1.האיזור קופץ לי כל הזמן איזה משככך כאבים או עזרה יש??2.כמה חמור זה יכול להיות?3.אורטופד יכול לעזור במשהו בכאבים? עינור 0558835680 יש חברה שמפענת מ.ר.י. במהירות? תודה מראשש

שלום עומר! בחלק ניכר מן המקרים לא מספיק ביצוע בדיקת אולטרסאונד לאבחון גוש בכף הרגל ונדרשת בדיקת MRI. לא ניתן לדעת במה מדובר במקרה שלך עד לקבלת תשובת הבדיקה ( MRI ). אני ממליץ לך לפנות למנתח כף רגל וקרסול עם הפיענוח לצורך המשך הטיפול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול