מים באשכים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית לילדים

07/07/2014 | 06:52 | מאת: לימור

האשך הימני ללא חום, אך יש לפעמים נפיחות שיורדת אחרי כמה דקות, וזה קורה כמה פעמים ביום, לגבי כאבים, לא ניראה לי שכואב לו. לא בטוחה. השאלה לגבי פעילות גופנית התעמלות רגליים האם יכול להחמיר את המצב? והאם יש סיכוי שזה יעבור בגיל הזה- הוא בן שנה וחצי וקצת.

לימור שלום, להערכתי התעמלות רגליים עשוייה לעזור. אפשר גם לעשות מין סוג של מסאג בחלק הפנימי של הירך לכיוון מעלה. לא ניתן לדעת אם יעלם או לא אבל שווה לנסות הכל לפני ניתוח. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית לילדים