החזרת עוברים מוקפאים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

06/01/2014 | 22:06 | מאת: לוני

שלום, הקפאתי עוברים מתרומת זרע לצורך שימור פוריות ואני לפני שאיבה נוספת והקפאה.תהליך זה לא ממומן ואני משלמת עליו מחיר מלא באופן פרטי. אם ארצה להחזיר עוברים מוקפאים בעוד חצי שנה ויותר, זה גם לא ימומן? כמה זה יעלה באופן פרטי? תודה וברכה.

למיטב ידיעתי, החזרת ביציות מופרות שהוקפאו לצורך שימור פוריות, אינה מכוסה על ידי קופות החולים ההחלטה הינה רק של הקופות ומשרד הבריאות בכל מקרה נקווה שיהיו שינויים וההחזרות יאושרו על ידי טופס התחייבות לגבי עלויות נוכחיות את צריכה לברר במוסד ועם הרופא שאיתו בצעת את הפעולה בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות