אודה לתשובתך- המשך

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

31/10/2013 | 21:08 | מאת: רונית

בהמשך לתשובותיך האחרונות לשאלותיי בעניו החומצה הפולית. השבת שאין קשר בין איכות הביציות לחומצה הפולית. 1) האם אם כך לדעתך אין כל חשיבות או יתרון כלשהו ללקיחת חומצה פולית בשבועות שלפני שאיבת הביציות לצורך הקפאה וככל שאני לא מעוניינת אני יכולה להפסיק? 2) האם ההחלטה להפסיק ולא לחקחת חומצה פולית לפני השאיבה עדיפה ונכונה יותר מההחלטה לקחת חומצה פולית בשבועות שלפני השאיבה? שאולי בסוף אולי תהיה לנטילת החומצה הפולית השפעה שתפגע לי באיכות הביציות שישאבו או דברים אחרים שיש להם השלכה על הביצית במקום שתועיל ואולי בכלל עדיף להיות במצב הטבעי נטולת כל כדורים? 3) האם למעשה בין אם אקח בשבועות שלפני השאיבה ובין אם לא אקח התוצאה תהא אותה תוצאה מבחינת הביציות שישאבו, איכותן וכו'. 4)האם מניעת המומים בהתייחס לחומצה הפולית נכון רק להריון כשיש עובר ולא לשלב הביצית? אני מודה לך אם תתן לי מענה והסבר לכל אחת מהשאלות הנ"ל.

כל שאלותיך מתרכזות בתשובה אחת לקיחת חומצה פולית לפני הליך הקפאת ביציות לא תשנה לטוב או לרע את איכות הביציות יש חשיבות גדולה כאשר הינך לקראת הריון כדאי שתהיי בקשר עם הרופא שבחרת כדי לקבל תשובות פרטניות של ההחלטה לגבייך בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות