ושוב הבטא יורדת..

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

17/04/2013 | 15:11 | מאת: תהילה

שלום רב, אני בת 26, בעלי בן 30, לבעלי אין צינורית זרע עקב נשאות CF, בוצעה שאיבת זרע. עד היום עשינו IVF1 נשאבו 9 ביציות, 5ביציות הופרו ב- ICSI. החזרה ראשונה- הוחזר עובר בודד טרי 8 תאים ללא שברים. 12 יום אחרי החזרה בטא 21.7 . יומיים לאחר מכן ירידה - הריון כימי. החזרה שנייה – עובר מוקפא אחד. הופשרו שניים אחד שרד. 12 יום לאחר החזרה – שלילי מוחץ. החזרה שלישית - 2 עוברים מופשרים הוחזרו . ביום 08.04.13 (12 יום לאחר החזרה) - בטא 546 פרוגרסטרון 19 ביום 10.04.13 (14 יום לאחר החזרה) - בטא 813 פרוגרסטרון 20.5 ביום 14.04.13 (18 יום לאחר החזרה) – בטא 260. ביום 17.04.13 ( 21 יום לאחר החזרה) – בטא 65. יש לי מס' שאלות: א. מתוך 3 ניסיונות פעמיים נקלטתי ופעמיים הבטא ירדה – מה יכולה להיות הבעיה אצלי? ב. איזה בדיקות כדאי לעשות בשביל למנוע הפלה נוספת? ג. מה הסיכוי להיקלט להיריון תקין אחרי 2 הפלות ? ד. האם מה שקרה לי פעם שנייה נקרא גם "הריון כימי" (כמו בניסיון הראשון) או שזו הפלה רגילה? ה. אני מעוניינת להתחיל סבב שני של IVF (האחרון והמנצח!)- האם יש מניעה מלעשות זאת מיד עם קבלת המחזור? או שיש המלצה לחכות חודש ואז להתחיל? ו. כמה עוברים טריים ניתן להחזיר בסבב השני? ז. האם יש בעיה כלשהי להפרות ביצית עם זרע שהופשר? ( סיכוי נמוך להפריית הביצה, עובר לא איכותי וכו'). המון תודה מראש, תהילה.

21/04/2013 | 12:50 | מאת: ד"ר אלי גבע

תהילה שלומות, צר לי לקרוא על ההריון הכימי האחרון. לשאלותייך: 1. יש לבדוק את חלל הרחם, הפרעות קרישה, הפרעות אימונולוגיות, תמיכה פרוגסטגנית ועוד. 2. ראי תשובתי מעלה. 3. גבוה ובמתאם לגיל. 4. בהחלט. 5. לא. 6. בהתאם להנחיות. 7. לא. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות