הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

01/04/2013 | 23:52 | מאת: מירב

שלום דר גבע אני בת 35.5 ,,לפני כחצי שנה עשיתי בדיקת מעקב זקיקים כדי לראות אם הכל בסדר בפוריות שלי ולפי הערכת רופא הנשים שבדק את התוצאה נאמר לי שאני פורייה ,כיוון שאין לי בן זוג ולא מבחירה הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי בגילי לעשות הקפאת ביציות והאם בעצם זה לא מאוחר מדי והייתי רוצה לדעת מה קורה אם אני עושה את זה ולא מוצאת בן זוג איך בכל אופן אוכל ללדת

02/04/2013 | 10:53 | מאת: ד"ר אלי גבע

מירב שלומות, פוריות איננה נמדדת בבדיקת אולטראסאונד. באתר מרפאתי את מוזמנת לקרוא בהרחבה. פוריות האישה הינה במתאם לגיל המשפיע על איכות הביציות ורזרבת השחלה (מספר הביציות). כמו כן, לכך מצטרפים גורמים נוספים כמו משקל גוף, מחלות, ניתוחים, תרופות, גנטיקה, דלקות ועוד. ניתן לנסות ולנבא יותר לעומק ע"י בדיקות הורמונליות של FSH ו-AMH. בכל מקרה מומלץ לשקול את ההליך ולהתייעץ עם מומחה בתחום. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות