מימון או השתתפות קופת חולים בהליך הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

06/10/2012 | 09:06 | מאת: שירי

שלום, אני בת 38 שעוברת טיפולי ivf ללא הצלחות. ייעצו לי לבצע ניתוח להסרת החצוצרות לפי ממצאי הידרוסלפינקס דו צדדי. אני מאוד מפחדת ורוצה לדחות את ההליך לעוד חצי שנה. 1. האם אוכל להקפיא ביציות אחת לחודש כאשר השאיבה שתעשה, כלומר ביצית אחת לחודש? (אציין כי עברתי גירוי יתר שחלתי ולכן עוברת כעת שאיבות במחזור טבעי). 2. באילו מקרים יש השתתפות של קופת חולים בהליך הקפאת ביציות 3. ומה הסכום ללא השתתפות כאשר יש ביצית אחת להקפאה? הנושא חשוב ובהול מאוד עבורי. אודה על תשובותך.

06/10/2012 | 09:54 | מאת: ד"ר אלי גבע

שירי שלומות, בשל גילך וההיסטוריה הרפואית אשר הינך מציינת ברצוני להצטרף להמלצת הרופאים המטפלים. מאחר והקפאת ביציות אינה בסל הבריאות אינני מוצא לנכון להמליץ בפנייך להקפיא ביצית בודדת בכל חודש במחזור טיבעי. זאת בשל העובדות שציינתי בפתיח, המחיר (כ 15-12,000 ש"ח) והפרוגנוזה. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות