בעיית רזרבה שחלתית

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

24/07/2012 | 12:32 | מאת: אורן

שמי רוחמה שנתיים נשואה ללא ילדים בבדיקות נמצא שלבעלי יש זרע בינוני עד חלש ולי יש בעיית רזרבה שחלתית נמוכה כוונתי ל fsh בסדר גודל של ביום הרביעי לווסת 33 וביום השני למחזור 16.6 ובבדיקת amh נמצא 0.16 את הבדיקה עשיתי באופן פרטי. הבנתי שלא ניתן לבצע הפרייה חוץ גופית ועליי לקחת את התרופה dhea במשך 3 חודשים האם התרופה הזאת תעזור לי ותשנה משהו מה עליי לעשות בבקשה תייעץ לנו תודה

25/07/2012 | 20:03 | מאת: ד"ר אלי גבע

אורן שלומות, קיימים מקרים מסוימים בהם ניתן לזהות שיפור בבדיקות לאחר נטילת התכשיר. מרבית הרופאים ימליצו על תקופה של 3 חודשים לפחות. מהו גילך? בהצלחה

26/07/2012 | 18:50 | מאת: אורן

ד"ר גבע תודה על תשובתך. שאלת מהו גילי? אני בת 36 וארבעה חודשים.האם יש סיכויים להרות? וברצוני לשאול האם יש מצב שנגמרות לגמרי הביציות בגיל 36 או שהן רק פוחתות ומזדקנות לצערנו. בבדיקת amh נמצא 0.16 הבנתי שיש עוד דרגה פחותה מזאת?זקוקה לעידוד תודה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות