פרוטוקול קצר

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

05/05/2012 | 22:30 | מאת: עידית

שלום, לפני הקפאת ביציות, בת 37. קיבלתי פרוטוקול קצר עם פרגובריס(כפול 10) מהיום השלישי למחזור לאחר מכן אורגלוטרן(כפול10) ובהמשך דקפפטיל (כפול 2). מה דעתך על הפרוטקול? האם הוא ידוע? מקובל? (מכיוון שכל התהליך מאוד יקר אני מעוניינת להגיע לתגובה אופטימלית).הרופאה אמרה לי לרכוש להתחלה 5 אמפולות של פרגובריס ואז נראה להמשך, אם תוכל להסביר לי מדוע ולעשות לי קצת סדר מבחינת ימים לכל הורמון תודה

06/05/2012 | 15:08 | מאת: ד"ר אלי גבע

עידית שלומות, הנני חושב כי עליך להיועץ עם הרופא המטפל שלך שהחליט לגבי פרוטוקול הטיפול. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות