מדוע הקופות אינן מממנות הפרית ביציות מוקפאות??

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

21/04/2012 | 14:34 | מאת: פז

ד"ר גבע שלום, לפי מה שכתבת הפריית הביציות המוקפאות נעשית באותו תהליך החדרת מחט לביצית הנקרא מיקרומניפולציה. האם ידוע לך מה הנימוק של הקופות לא לממן את התהליך?? ידוע כבר שההקפאה היא כרגע פעילות פרטית אולם מדוע ההפריה שאחרי גם אם איננה מסובכת יותר טכנית?? מדוע לא חל כאן חוק תרומת ביציות?? הרי אישה שמקפיאה ביציות תשתמש בהן בעתיד רק אם לא תצליח להרות בדרכים הרגילות- ואז תזדקק לתרומת בייצית של אחרות או של עצמה משנים קודמות. תודה פז

24/04/2012 | 11:00 | מאת: ד"ר אלי גבע

פז שלומות, צר לי, ברם, אינני מודע לגבי החלטת הקופות והביטוחים בנוגע להליך. יש מקום לשקול להפנות את השאליות לגורמים המאשרים. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות