הקפאת עוברים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

15/04/2012 | 22:04 | מאת: רון

שלום, אני גבר גיי ואב מאושר לילד בן שנה. בעת ביצוע ההחזרה בתהליך הפונדקאות נותרו מס עוברים מוקפאות בארץ בה בוצע ההליך. אני רוצה להוציא משם את העוברים במצב הקפאה ולהביאם להקפאה קרוב אלי במוסד בישראל. בעוד כמה שאנים ארצה להטיסן שוב לחול לביצוע פונדקאות שוב. מהן האפשרויות העומדות בפני בארץ להקפאת עוברים?

21/04/2012 | 09:49 | מאת: ד"ר אלי גבע

רון שלומות, עליך לאחר קבלת אישור משרד הבריאות (עו"ד מירה היבנר) ליצור קשר עם יחידה להפריה חוץ גופית בישראל פרטית או ציבורית ולקבל את הסכמתן ואישורם להבאת העוברים לישראל.? בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות