רוצה בת

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

05/04/2012 | 14:45 | מאת: בת

שלום, אחרי 2 בנים קסומים מאוד רציתי בת וניסיתי בשיטת מעקבי ביוץ והזרעות מאחר ולא הצלחתי כמה חודשים התחלתי טיפולי IVF באסותא בלי לנסות לקבוע את מן הילוד והצלחתי בפעם הראשונה אך התברר שיש לי עוד בן מקסים בדרך ואני בת 39.6 משמע בלידה אהיה בת 40 האם יש אפשרות מיד לאחר הלידה לנסות בשיטת PGD להרות בבת אשמח לשמוע על אפשרות כזו....

21/04/2012 | 09:41 | מאת: ד"ר אלי גבע

שלום רב, איבחון טרום השרשתי הינה האפשרות היחידה המאפשרת לאבחן את מין העובר בטרם החזרתו לחלל הרחם. ההליך מתבצע באמצעות הפריה גוץ גופית. לאחר טיפול הורמונלי של כשבועיים אנו שואבים את הביציות ומפרים אותן במעבדה. ביום השלישי להתפתחות העובר נלקחת ביופסיה של תא בודד לאיבחון מין העובר וביום הרביעי-שישי מוחזר העובר לרחם. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות