הקפאת עוברים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

07/03/2012 | 11:31 | מאת: מרינה

שלום, אני בת 34 זקוקה לפונדקאות.בשלב זה רציתי לבצע הקפאת עוברים (אני עם שחלה 1 ) עקב מצבי הבריאותי והגיל. פניתי דרך רופא פיריון דרך קופת חולים ולא קיבלתי אישור לתהליך (דורשים אישור ועדה לנשיאת עוברים) אני לא מעוניינת לעבור תהליך פונדקאות בארץ אלא בחו"ל. האם יש דרך לעבור הקפאת עוברים דרך השתתפות קופת חולים?

10/03/2012 | 09:02 | מאת: ד"ר אלי גבע

מרינה שלומות, כעת בטיפולי נמצאות מס' נשים הנמצאות במצבך. על מנת לעבור את ההליך בישראל של שאיבת הביציות וההפריה (ללא קשר למקום בו תתבצע החזרת העוברים לרחם), הינך נדרשת לאישור הועדה לנשיאת עוברים של משרד הבריאות. עקורנית, את יכולה לבצע את ההליך כולו בחו"ל, אך במימון פרטי מלא. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות