החזרת עוברים מוקפאים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

25/10/2011 | 23:28 | מאת: מימי

אני אמא ל-2 ילדים מטיפול הפרייה ראשון שהצליח בכל אחד. יש לי עוברים מוקפאים וכעת אני רוצה להכנס להריון.ההריון האחרון היה לפני שנתיים. האם יש סיכוי להרות מהחזרת עוברים מוקפאים? מה התהליך להחזרת עוברים מוקפאים?

26/10/2011 | 12:29 | מאת: ד"ר אלי גבע

מימי שלומות, בהחלט כן. אמנם שיעור ההריונות הינו מעט יותר נמוך בהשוואה לטיפול טרי. ברם, במידה ואיכות העוברים ראויה וקיימים מספר עוברים לאחר הכנה מתאימה של הרחם סיכוייך להרות טובים. ניתן להחזירם גם במחזור טיבעי ללא כל טיפול הורמונלי במידה והינך מבייצת באופן סדיר. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות