הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

26/06/2011 | 15:16 | מאת: נתי

שלום רב, אני בת 39 וחצי, רווקה. רופאת הנשים שלי, המליצה על הקפאה. אני מאוד מתלבטת וברצוני לשאול:אני מאוד מפחדת מהסיכונים שיש להקפאה ומהשפעות הטיפול התרופתי ותוהה אם זה שווה את זה. רופאים אמרו לי שבגיל 43-45 גם ככה זה לא פשוט "להחזיק" הריון ויש סיכונים אחרים. ושאלה נוספת- האם עלות הטיפול הנה אותה עלות אצל כל הרופאים שעוסקים בזה והאם היא כוללת שאיבה של 20 ביציות? המון תודה

27/06/2011 | 17:07 | מאת: ד"ר אלי גבע

נתי שלומות, הליך הקפאת ביציות מאפשר לנשים הנמצאות במעמדך להחליט על המועד האופטימלי להקמת משפחה. ההליך הינו זהה לכל הליך הפריה חוץ גופית אותו מבצעות מאות אלפי נשים כל יום בשל אי פוריות. הינך יכולה לקרוא באתר שלי לגבי ההליך וכל תופעות הלואי הקיימות. תופעות הלואי העיקריות בטיפולי הפריה הינם גירוי יתר שחלתי והריון מרובה עוברים. בגילך הסיכוי לגירוי יתר שחלתי משמעותי קטן מ1% והריון מרובה עוברים אינו עומד על הפרק. העלות הכספית של ההליך נקבעת על ידי בית החולים. הנני מבצע את ההליך בבית החולים אסותא ראשל"צ ובית החולים גובה 14000 ש"ח הכולל הקפאת הביציות ל 10 שנים. אשמח לסייע ולכוון. ניתן ליצור קשר עם מזכירתי ג'ני לתאום תור: 054-784-7177. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות