מתי לבצע פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

15/11/2020 | 10:58 | מאת: מיכל

שלום, בת 35, מתכננת להתחיל תהליך של שימור פוריות. ביקשתי מרופאת המשפחה הפניה לפרופיל הורמונלי כדי להגיע למומחה פוריות כבר עם התוצאות. הבנתי שצריך לבצע את הבדיקה ביום 2-3 למחזור. אצלי כמה ימים לפני המחזור מתחילים כתמים חומים ורק אחרי 3-4 ימים (לפעמים עם הפסקה של יום-יומיים נקיים באמצע) מגיע ממש הדימום. השאלה אם היום ה 2-3 למחזור מתייחס לתחילת הדימום ממש או לתחילת הכתמים? בנוסף, יש סיכוי שאקבל מחזור במהלך יום רביעי. אם אקבל בשעות אחה"צ/ערב האם זה בסדר לבצע את הבדיקה בחמישי בבוקר או שחמישי לא יחשב היום השני למחזור? אני שואלת כי בשישי-שבת המעבדות סגורות והייתי מעדיפה לא לחכות למחזור שאחריו כדי לבצע את הבדיקות. תודה

היום ה1 של הוסת הוא היום שבו מופיע הדימום הטרי ולא ההכתמה. במקרה שתיארת, רצוי לעשות את הבדיקה ביום ראשון. בהצלחה

22/06/2023 | 13:53 | מאת: אושרית

אודה לך לפענוח תוצאות פרופיל הורמונלי 17hydroxyprogesteronre - 2.20nmol\l tsh- 1.1 testeron - 0.74 proclactin - 214.81 progresteron0 0.67 lh-4.47 fsh-4.89 estrodiol e2 - 818.76 dhea-2.82

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות