ביציות מוקפאות לא מופרות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

23/08/2016 | 08:23 | מאת: רויטל

שלום דר , בגיל 31 חליתי בסרטן השד וההליך הראשון לפני הטיפולים שעשו לי זה שימור פוריות עי תהליך של שאיבה והקפאת ביציות (נשאבו 19בציות) היום אני בת 34 ללא בן זוג , ורציתי להתחיל הליך להריון מתרומת זרע . השאלה שלי היא מה יתאים לי יותר , השבחה והזרעה של זרע ללא שימוש בביציות ושוב כל התהליך עם כל ההורמונים ? או הפריה חוץ גופית עם הזרע שיפרו עם הביציות המוקפאות ? הכוונה שלי אם אצטרך שוב לעבור את כל ההליך עם הזריקות וההורמונים (כי כבר עברתי את השלב הזה ) האם בגלל גילי היחסית צעיר יעדיפו לא לגעת בביציות המוקפאות ? ולעשות את ההליך של ההזרעה ?

מצטער על האיחור בתשובה במידה ויש לך אישור לטיפול והריון, עדיף לנסות בשלב ראשון טיפולים ללא שימוש בביציות המופרות עדיף שאלו ישארו מוקפאות לאור גילך במועד ההקפאה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות