פרופיל לא תקין

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

15/11/2015 | 20:06 | מאת: לירון

שלום, בת 39 רווקה, יש רזרבה שחלתית נמוכה החודש קיבלתי ווסת מלאה שלוש פעמים בהפרש של שבוע בדיקות דם יום שלוש לווסת (מהווסת השלישית החודש) TSH- 4.81 : מטווח 0.55-4.78 FSH- 17.3 LH- 6.4 E-2- 207 PROGESTERONE- קטן מ 2 PROLACTIN- 664.5 : מטווח 59.0-619 T4- FREE - 14.80 : מטווח 10-20 FSH מאוד גבוה ושאר הבדיקות גם לא בטווח אני מאוד דואגת, והתור לרופא רק בעוד שבועיים, בבקשה דעתך, על מה מצביעה הבעיה? מצב השחלות הדרדר ? או שלאחר קבלת טיפול המצב יכול להתייצב ? תודה.

את צריכה להמתין עד הפגישה עם הרופא יתכן ויהיה צורך לחזור על הבדיקות, אני לא יודע מה התוכניות שלך, הקפאה או טיפולי פיריון את מריכה לדון עם רופאך בכל האופציות, בכל מקרה כדאי לקבל החלטות בהקדם

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות