הקפאת ביציות בגיל 30

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

27/06/2014 | 02:18 | מאת: M

אני עוד חודש בת 30 רווקה, וקצת נבהלתי מהסטטיסטיקה לגבי איכות הביציות בגיל זה, האם כדאי להתחיל להקפיא? היכן אתה ממליץ להתחיל פרוצדורה זו (קליניקה)? ומהן הבדיקות שצריך לעשות כדי לבדוק את איכותן וכמותן? כמה הכל (טיפולים הורמונלים,הוצאת 20 ביציות ושימורן) יעלה בממוצע? תודה רבה

בגיל 30 הביציות עדיין באיכות טובה לגבי המקום והעלות את צריכה לעשות ברור בין המחלקות והרופאים מטעמי אתיקה אני לא יכול להמליץ על רופא או מחלקה מסויימים

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות