הקלה על כאבים

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

31/07/2010 | 17:55 | מאת: רונית

מה ההצעה האומאופטית להקלה על כאב?? אמי בת 81 סובלת מכאבי רגליים וקושי בהליכה כתוצאה מהיצרות בחוליות הגב?? היא בולעת כדורי איבופן פעמיים ביום כדי להקל

02/08/2010 | 23:15 | מאת: דני שר

רונית שלום, לבלוע אבופרופן פעמיים ביום, זה באמת לא פתרון לבעיה שסובלת ממנה אמך. אמך צריכה טיפול שמתייחס למקור הבעיה, שהוא בעיה מבנית. כלומר, טיפול אוסטיאופתי, כירופרקטי או פיזיותרפיסטי וכמובן תרגילים, יכולים להשפיע ולשפר את ההתנהלות היומיומית של אמך. אין צורך להדגיש, שחשוב לבדוק את הרקע ההכשרתי והלימודי, במקצוע כמו אוסטיאופתיה, בו אין חקיקה בארץ. בברכה, דני.

20/05/2011 | 19:49 | מאת: אלי בן דוד

יש לי כמה חברים אוסטאופתים שלמדו בארץ ובאמת כדורים זה לא פתרון אלא אם רוצים לקבל מתישהו בעיות בכליות או כבד...

מנהל פורום אוסטיאופתיה