כאבי גב תחתון וישבן

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

03/07/2014 | 10:01 | מאת: שני

בהריון ראשון שבוע 28 כבר למעלה משבועיים סובלת מכאבי גב תחתון וישבן. ניסיתי דיקור, שיאצו, נרות, כרית חימום ושום דבר לא עוזר. אני לא יכולה ללכת צעד אחד בלי כאבים. האם טיפול אוסטיאופתי יכול להקל עליי?

17/07/2014 | 08:28 | מאת: דני שר

שני שלום, תקופת ההריון היא תקופה שהגוף של האישה משתנה באופן דרסטי: עליה במשקל, הרחבת הצלעות, שינויים בגודל השדיים ושינויים בקשתות של עמוד השדרה. הגוף צריך להיות מספיק גמיש כדי לפצות על כל השינויים האלה. במידה והוא לא מספיק גמיש, מתחילים כאבים. אוסטיאופתיה יכולה לעזור לגוף לספוג את כל השינויים האלה ולכן הטיפול הוא כן יכול להקל עליך. בברכה, דני

מנהל פורום אוסטיאופתיה