האם אוסטאופתיה יכולה להתאים במקרה שלי ?

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

09/05/2014 | 16:21 | מאת: שלגו

לפני כ-5 שנים עברתי תאונה דרכים. רכב נכנס בי מאחור כשאני ישבתי באוטו. כתוצאה מהמככה עפתי קדימה.כשיצאתי מהרכב לא הרגשתי שמשהו כואב לי רק היה הלם קל וזהו. אחרי בערך 10 חודשים אחרי התאונה התחלתי להרגיש זרמים ותחושה לא נעימה ביד ימין שלי וגם כאבים בפרק כף היד הימנית.כמו כן יש הרגשה של צוואר תפוס וכתף תפוסה בצד ימין. אחרי שנה וחצי לאחר הסימפטומים ביד ימים התחלתי להרגיש את אותו הדבר גם ברגל ימין. אציין שיש לי גם כאבי גב קלים בחלק התחתון.

14/05/2014 | 22:02 | מאת: דני שר

שלום, כנראה יש לך סימפטומים של צליפת שוט. כעיקרון אוסטיאופתיה כן יכולה לעזור בזה, אך כדאי להתייעץ עם אוסטיאופת באזור שלך, כדי לעשות בדיקה פיזית ולאבחן את הבעיה, ובמידה וזה רלוונטי, גם לטפל. בברכה, דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה