בדיקת צפיפות עצם

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

08/08/2020 | 13:23 | מאת: סופי

שלום, בת 72 עם מחלות רקע בין היתר מערכת חיסונית חלשה, האם כדאי לדעתך לעבור בימים אלו בדיקת צפיפות עצם ואני מתכוונת לגבי ענין הקורונה,אם אני לא מסתכנת להגיע לבדיקה בבית חולים ולשכב על מיטה שחולים רבים היו לפני,? בינתיים כמובן אני לוקחת ויטמין די וסידן תודה סופי

שלום סופי, את מתחזקת את הגוף עם תוספים שזה נהדר, כל עוד אינך חשה שאת זקוקה לבדיקת צפיפות עצם, הייתי שוקל האם תוצאת הבדיקה שווה את הסיכון בתקופה זו, במיוחד עם מערכת חיסונית חלשה. יחד עם זאת את יכולה להתייעץ עם רופא המשפחה.

מנהל פורום אוסטיאופתיה