בלט דיסק - טיפול באוסטיאופתיה

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

14/06/2012 | 13:26 | מאת: ליאת

שלום, יש לי בלט דיסק ב-L4ו5 עם הקרנות לרגל ימין + הרדמות הרגל עד לאצבעות. נאמר לי ללכת לניתוח כבר ע"י שני רופאים. האם הטיפול באוסטאופתיה יעזור לי ? אני גרה בעפולה , איפה הכי קרוב אפשר לטפל ? לתשובתכם המהירה אודה. תודה ליאת.

12/07/2012 | 00:35 | מאת: דני שר

שלום ליאת, טיפול אוסטיאופתי כן יכול לעזור בפרייצת דיסק. אבל יש דרגות שונות של פריצות דיסק, וזאת הסיבה שהאוסטיאופת צריך לבדוק אותך פנים אל פנים. את יכולה לבדוק באתר של האגודה הישראלית לאוסטיאופתיה מי הכי קרוב אליך: Www.osteopathy.co.il בברכה דני שר

מנהל פורום אוסטיאופתיה