טיפולים כימותרפים

דיון מתוך פורום  אוסטיאופתיה

29/05/2012 | 10:08 | מאת: חנה

אני חולה בסרטן השחלות. סיימתי טיפולים כימותרפיים לפני שישה חודשים. בחודשיים האחרונים חווה כאבי גב תחתון קשים וכאבי גב עליון בצד ימין(יש לי עקמת). נאמר לי שהכימותרפיה מאיצה תהליכי בריחת סידן. האם ניתן להיעזר באוסטיאופתיה במצבי?

12/07/2012 | 00:22 | מאת: דני שר

חנה שלום, כל מי שיש לו רקע של סרטן, ראשית כל חשוב שיפנה לרופא המשפחה, לבדוק שאין לו גרורות בעצמות. זה נכון שכימותרפיה מאיצה תהליכי בריחת סידן, אבל הסימפטומים שלך יכולים להיות נובעים מכל מיני סיבות ואולי בחלק מהם ניתן לטפל באוסטיאופתיה - אך את זה צריך לבדוק. בברכה, דני שר.

מנהל פורום אוסטיאופתיה