דלקת קרום המוח/מחלת נפש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/08/2002 | 22:06 | מאת: אתי

האם קיים קשר כלשהו בין דלקת קרום המוח ויראלית שחליתי בה לפני 9 שנים לבין כך שכיום הנני סובלת מזה כ-3 שנים מדיכאון קליני קשה ומאניה-דפרסיה שהופיעו בפתאומיות מוחלטת ללא שום ארוע מקדים.כמו כן ישנה שלילה מוחלטת לתורשה במשפחה של מחלות נפש. הדבר מתבטא בחוסר שינה יקיצות מרובות חוסר ריכוז בילבול שיכחה מחשבות אובדניות כולל 4 נסיונות אובדניים עיוותים בפנים ובגוף ( בלתי נשלטים) חוסר מצב רוח ושאננות יתרה. אודה לכם על תשובתכם,בברכה-אתי.

16/08/2002 | 08:30 | מאת:

באופן כללי ידוע על דיכאונות שמתפתחים עקב נזק מוחי לדוגמה 40% מאנשים הסובלים דמנטיה מוחית (סקלרוזה בשפה עממית) מפתחים דיכאון קשר בין דלקת קרום המוח למחלה נפשית עדיין לא הוכח למיטב ידיעתי

16/08/2002 | 08:59 | מאת: אתי

ד"ר פלד שלום ! ראיתי לנכון לחזור אליך בכדי להודות לך על תגובתך המהירה המקצועית והמעניינת בנושא דלקת קרום המוח/מחלת נפש. הנני מודה לך מקרב ליבי כי ראית לנכון ליחס חשיבות לשאלתי,אתה אדם נפלא בעל ידע רב ויכולת להעניק לאחרים. תבורך על כך שהינך עוזר לאותם אנשים שאינם ברי מזל כמוך,כולי תקוה כי ביום מן הימים תוחזר לך ולו במעט אותה עזרה שהינך מעניק לאחר בתודה מראש-אתי.