האם אפקסור תעזור גם למחשבות?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/05/2007 | 16:35 | מאת: אני

שלום נטלתי 4 חודשים לוסטראלי עקב חרדה חברתית ומחשבות כפיתיות קשות אך ללא הצלחה סרוקסט גם כמה שנים אך יעילותה הפסיקה. אני גם בטיפול קבוצתי לגבי החרדה החברתית והמחשבות. אמורה להתחיל לקחת אפקסור אני גם סובלת מדיכאון רציתי לדעת אם זו תרופה יכולה לעזור לי לכל המצבים האלו וגם למחשבות הכפיתיות כי ראיתי וקראת,ישאין הוכחות בדוקות שהאפקסור עוזר למחשבות. האם אני = צודקת? תודה מראש

25/05/2007 | 01:30 | מאת:

שלום, מחשבות כפייתיות עלולות להיות תוצאה של חרדות, האפקסור ובמיוחד האפקסור XR מוריד חרדה ונוגד דיכאון ולכן עשוי לעזור. כל טוב דר' גיורא הידש