ירידה בהשפעת סרוקסט...

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/05/2007 | 23:13 | מאת: שירלי

שלום רב, אני נוטלת סרוקסט כבר 10 חודשים כדור וחצי ליום. עד לפני 4 ימים הרגשתי טוב מאוד כלומר, ללא חרדות, מחשבות אובססביות ודכאון. פשוט הרגשתי טוב. בארבעה ימים האחרונים הדברים השתנו. המחשבות חזרו וכך גם הלרדה והלחץ. אני ]וחדת לחזור למצב הקודם..כמו לחזור לעולם חשוך.. הייתי אצל הרופא שלי אתמול והוא אמר שיכולה להיות החמרה בהשפעה ואחר כך הקלה והוא לא רואה כרגע צורך להעלות את המינון. אבל אני לא מרגישה כל כך טוב ואני מוטרדת. כמה זמן עליי להמתין להקלה חוזרת?????? רק המחשבה על חזרה לחיים שחייתי בעבר מפחידה אותי מאוד. אודה על תשובה

09/05/2007 | 20:17 | מאת:

לשירלי למרות הטיפול התרופתי עלולות להיות עליות וירידות בחרדות ואז לעתים הסרוקסט אינו מספיק, איני חושב שהסרוקסט ירד בהשפעתו. בכל אופן כדי שלא תפחדי כל כך אפשר להעזר באופן זמני בתרופה נוגדת חרדה כמו וואבן או לוריוון. ואז להרגע.... כל טוב דר' גיורא הידש