התלבטות קשה ולא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/05/2007 | 21:03 | מאת: אורן

שלום דר" הידש יש לי בעיה ואני אשמח אם תמליץ לי על פיתרון טינ ךוקח כבר 7 שנים סרוקסט בהתחלה כ-3 שנים עם מינון של 1 ביום והיה נפלא אחר כך באה ירידה וניסיתי להחליץ לציפרלקס והיה ממש גרוע חזרתי לסרוקסט 2 כדורים ביום היה כחודשיים הטבה אז השפעה חלקית עם יום ככה ויום כככה ככה בערך כשנה ואחר כך מינון של יום אחד כדור אחד ויום הבא אחד וחצי עם השפעה ממש מעולה אבל עדיין לפעמים קצת באה קצת חרדה עם בחילות שאם אני לוקח מודאל הכל מסתדר עכשיו מה אתה ממליץ אני מפחד שאם אני אשנה תרופה כמו עם הציפרלקס זה יהיה רע והמצב לא יוטב? מה לעשות להוסיף מודאל כחלק מהטיפול? להחליף תרופה? להוסיף משהו להרגעה? מה שאני מפחד הוא שהמצב תהיה ירידה גדולה עם חרדות ואני לא אוכל לתפקד ולעבוד? מה אפשר לעשות אני רוצה שמצב יהיה טוב כמו בהתחלה בלי חרדות בכלל

07/05/2007 | 18:14 | מאת:

לאורן השילוב של מודל עם נוגדי דיכאון הוא טוב והרבה פעמים אני משתמש בו, לעתים אפילו מודל פותר את כל הבעיה. אתה נמצא במצב המורכב ביותר כיוון שאתה נוטל תרופות והן עוזרות אבל רק באופן חלקי. כלומר יתכן שעם החלפתהתרופה יהיה שיפור במצב ויתכן שדווקא התרופה החדשה תהיה פחות טובה. בכל החלפה יש סיכון כפי שראית בעצמך, לכן השיקול הוא מאוד אינדיווידואלי וצריך לבדוק כל אחד ואחד מה מתאים לו. כל טוב דר' גיורא הידש