דפאלפט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/05/2007 | 14:23 | מאת: כלנית

שלום לד"ר הירש, קראתי שדפאלפט ניתנת לאנשים עם מניה דיפרסיה. האם תרופה זו טובה גם למצב של אי שקט כתוצאה מזיפרקסה? אני סובלת מאי-שקט ומחוסר מרגוע ומחפשת קרוב לשנתיים תרופה נגד אי שקט. האם דפאלפט יכולה לעזור לי או שיש תרופות אחרות? ניסיתי ארטאן וזה לא עזר לי. אני נוטלת כל יום לוריוון להרגעה וזה עוזר לי חלקית אבל לא מבטל את האי שקט. בתודה, כלנית

05/05/2007 | 10:38 | מאת:

לכלנית יתכן שהאי שקט נקרא אקטזיה-צריך כמובן בדיקה ואבחון של הרופא המטפל. אקטזיה היא בעיה די עמידה לטיפול, יתכן ותוספת של תרופה בשם דרלין עשוי לעזור (בתנאי שלא תוריד מדי את לחץ הדם), או שצריך לחשוב על החלפת הזיפרקסה. איני מכיר עבודות שהדפלפט עוזר אבל יתכן שהרופא המטפל שמע משהו חדש. שבת שלום דר' גיורא הידש