הרגשת delay-ים אחרי פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/04/2007 | 19:54 | מאת: ארז

שלום ד"ר הידש, בשנתיים האחרונות הייתי מנוע מלבצע פעילות גופנית כלשהי!!! וזאת מכיוון שביצעתי טיפולי ECT ובמקביל נטלתי דיפרקסאן כחלק משילוב של תרופות ואחר כך נטלתי מרוניל גם כחלק משילוב תרופתי. לצערי, השילובים לא צלחו אך הטריציקליים מנעו ממני מלשחק כדורגל, דבר שמאוד אהבתי לעשות. לפני כחודש התחלתי לקחת זייבן אחרי שהפסקתי את הטיפול עם המרוניל.היו לי תופעות גמילה מכיוון שאופן הורדת המינונים היתה לא מבוקרת כ"כ בשל הרצון להתחיל עם הזייבן,שהוא טיפול חדש עבורי. תופעות הגמילה כללו במיוחד את הרגשת ה - delay-ים בהתחלה וכשהם די פסקו יחסית, חזרתי לנסות ולשחק כדורגל שבוע שעבר,יום שישי שזה שלושה שבועות מתחילת הטיפול בזייבן, ומה שקורה לי זה שאני ממש לא בכושר גופני,ולכך אני מודע, אבל במהלך המשחק(למרות המאמ. הקשה נורא עבורי) אני חש ב - delay-ים הללו וזה נורא מטריד ובעיקר מפחיד, מכיוון שאני כבר לא אמור לחוש את תופעות הגמילה הללו ובכל זאת הם שם. התוכל בבקשה להסביר תחושות אלו?

30/04/2007 | 00:18 | מאת:

לארז מצטער אבל לא הבנתי את כוונתך בתופעת ה delay כל טוב דר' גיורא הידש