בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/03/2007 | 01:52 | מאת: גיא ג

אני נוטל 250 מ"ג פבוקסיל תקופה ארוכה ונטלתי גם זמן רב קלונקס עד שהצלחתי להפחית בהדרגה אותו והיום אני כשבועיים בלעדיו..בד בבד התחלתי לפני 3 חודשים סורבון עד חמינון מקס' של 60 מ"ג וגם אותו מנסה להוריד,היום על מינון של 15 מ"ג.הכל בסדר חוץ מרגישות חזקה בעיניים ואדמומיות.האם זה קשור לסורבון או להפחתו או סימפטום אחר? תודה,גיא.

30/03/2007 | 20:47 | מאת:

לגיא איני מכיר תופעה כזו כתופעת לוואי של סורבון, אבל אם קיים קשר של זמנים אולי כדאי להפסיק את הסורבון? מה הסיבה שהוסיפו את הסורבון לפבוקסיל? שבת שלום דר' גיורא הידש

30/03/2007 | 21:36 | מאת: גיא ג

הסורבון היה במקום הקלונקס נגד חרדות,מה שנטלתי זמן רב ובעצת הרופא רצינו לעבור לתרופה אנטי חרדתית שלא ממכרת.