בדידות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/02/2007 | 00:17 | מאת: אלה

שלום לך ד"ר. אני בת34 ויש לי בעל ושתי בנות . חלום חיי היה להקים משפחה עם 3 ילדים. יש לי בעיית פריון ולא אוכל יותר להביא ילד לעלום. מאז השתנו כל חיי. נעשתי עצובה מאוד . קנאית, רגישה,מכונסת בעצמי ובודדה.מעגל החברות שלי מאוד מאוד הצטמצם. לאחרונה אני מרגישה כמו "אבן" על הלב וקשה לי לנשום . מדי פעם מין אנחות כאלו כבדות. מרגישה מצוקה. מאוד משתדלת כלפי חוץ להפגין שהכל כשורה . אבל אני מרגישה את הקושי פיזי ונפשי . מה עלי לעשות???. תודה רבה על העזרה.

28/02/2007 | 01:30 | מאת:

לאלה הדברים שכתבת עלולים להתאים לדיכאון, כדאי להגיע לפסיכיאטר או לפסיכולוג קליני כדי שיתרשם ויאבחן נכון ואז לשקול את האפשרויות הטיפוליות. כל טוב דר' גיורא הידש